AutoBase Bosch Car Service

Műszaki vizsga Esztergomban, az AutoBase Bosch Car Serviceban

Műszaki vizsga helyben

Végeztesse el műszaki vizsgáját szervizünkben, közvetlenül a helyszínen személygépkocsi, tehergépkocsi (3,5 t alatt), utánfutó, motorkerékpár esetén.

Tapasztalt szakemberek

Autószerelőink összesen több, mint 100 év tapasztalatával rendelkeznek.

100% garancia

Autó szerviz szolgáltatások Bosch garanciával.

Ha műszaki vizsga akkor AutoBase

Szervizünkben helyben végezzük el autójának átvizsgálását, majd a szükséges javítások után  megtörténik a hatósági vizsgáztatás is. A műszaki vizsga során szakembereink átvizsgálják az autót, az üzembiztonságot szem előtt tartva. 

Műszaki vizsgáztatáshoz szükséges iratok:

Magánszemély esetében: 
 • Személyazonosító igazolvány (és lakcím igazolvány) vagy, 
 • Útlevél és lakcím igazolvány vagy, 
 • Új típusú vezetői engedély és lakcím igazolvány. 
Cég esetében: 
 • Cég cégbírósági bejegyzése, 
 • Aláírási címpéldány, 
 • Az aláírási címpéldányon szereplő személy azonosításához szükséges okmány, vagy a meghatalmazott azonosításához szükséges okmány. 
A jármű okmányait, nevezetesen: 
 • Forgalmi engedély. 
 • Külföldi járműokmány. 
 • Hatósági határozat. 
 • Ideiglenes forgalomban tartási engedély. 
 • Műszaki adatlap. 
 • Járműkísérő lap. 
  (ezek közül legalább az egyik) 
 • Törzskönyv (nem kötelező, de ajánlott). 
Kötelező felelőség biztosítás érvényességét igazoló irat: 
 • Befizetési bizonylat (sárga csekk). 
 • Számlakivonat. 
 • Nemzetközi biztosítást igazoló irat „zöldkártya”.
  (ezek közül legalább az egyik) 

Miért válassza autószerelő műhelyünket?

Az AutoBase Service Kft. a Trilux-Auto utódjaként 24 éve szolgálja ki Bosch Car Service-ként Ügyfeleit.

Minőség

Kollégáink tapasztalata, tudása, valamint műhelyünk felszereltsége a garancia arra, hogy az Ön autója a lehető leghatékonyabban, a szakmai sztenderdeknek megfelelően legyen megjavítva, karbantartva

Megbízhatóság

Természetesen munkánkra, az általunk beépített alkatrészekre garanciát vállalunk. Nem gyakran, de előfordul, hogy egy alkatrész meghibásodik, mely gyártási hibára vezethető vissza.

Szolgáltatás

Fejlett kapcsolattartási rendszerünk segítségével folyamatosan tájékoztatjuk a javítás állapotáról. A fellelt hibákról fényképet küldünk. Kényelmes ügyfélvárónkban tudja megvárni az egyszerűbb, gyorsabb műveleteket.

További szolgáltatásaink

Általános autó szerviz

Garanciális és garanciaidőn túli autók általános karbantartását, javítását a Bosch technológiai előírások szerint végezzük. Legyen szó egy egyszerű átvizsgálásról vagy akár egy motorcseréről. Ön így nyugodt lehet, hiszen autója a lehető legjobb kezekben van.

Műszaki vizsga

Vizsgáztatunk személyautókat, kisteherautókat (3,5t-ig), illetve motorkerékpárokat, utánfutókat is. Rövid határidővel, telephelyünkön.

Assistance szolgáltatás

Ha autója mozgásképtelenné válik igazán jól jön, ha van segítség. Az AutoScope Bosch Assistance szolgáltatás esetén van egy telefonszám, amit éjjel-nappal felhívhat, és érkezik a segítség. Területileg sincs akadály, akár egész Európára kiterjedő csomagot köthet.

Hozom-viszem szolgáltatás

Nem kell kimozdulnia otthonról, vagy munkahelyéről. Szerződött partnereink és magánszemélyek is vállaljuk gépkocsijuk műhelybe történő beszállítását és visszaszállítását.

Klímaszervíz

Szervizünk vállalja autójának teljes körű klímaszervizét a gáztöltéstől kezdve a nyomáspróbán át egészen a klímakompresszor javításáig.

Karosszéria javítás, fényezés

Vállaljuk autójának eredeti állapotára történő visszaállítását lakatosaink segítségével, mely után gyári technológiával fényezzük le autóját, így az egykori sérülés legapróbb nyomai is eltűnnek.

Gumiszerelés, defekt javítás

Téli-nyári gumik cseréjét – tárolását, defektjavítást is vállalunk.

Járműdiagnosztika

A Bosch, mint az egyik legnagyobb autóipari beszállító nagy tapasztalattal rendelkezik vezérlőgyártás – elektronikai berendezések gyártása területén. Melyik szerviz lehetne alkalmasabb a diagnosztikára, mint maga az egység gyártója? Kollégáink rendszeresen részt vesznek a Bosch diagnosztikai képzésein is, hogy mindig naprakészek legyenek.

Bosch kiterjeszett garancia

A Bosch Car Service kiterjesztett garanciával ugyanazt a nyugalmat és biztonságot érezheti az autója 10 éves koráig, mintha új autója lenne. Gondoljon a jövőre, kössön még ma Bosch Car Service kiterjesztett garanciát! A műszaki meghibásodással kapcsolatos akadályokat bízza a Bosch Car Service márkafüggetlen autószervizre, és összpontosítson arra, ami igazán fontos Önnek. Bosch Car Service kiterjesztett garancia megköthető minden 10 évnél fiatalabb, 200 000 km-nél kevesebbet futott, 3,5 T össztömeget meg nem haladó személyautóra és kishaszonjárműre.

Autómentés

Ha gépkocsija váratlanul mozgásképtelenné válik, saját autómentőkkel az ország egész területéről, kedvező áron elszállítjuk szervizünkbe.

Csereautó

Csereautóra lenne szüksége a javítás idejére? Nem probléma, kérjük jelezze kollégánknak időpontfoglalásnál.

Biztosítási ügyintézés

Egy esetleges káresemény után szervizünk vállalja a javítás, ügyintézés teljes lebonyolítását a kárfelvételtől kezdve a javításon át egészen a biztosító kifizetésiig.

Fék, futómű javítás

A fék és a futómű nem játék. Megfelelő működésük, állapotuk elengedhetetlen az üzembiztos működéshez. Kollégáink megfelelő tudással és eszközparkkal gondoskodnak róla, hogy Ön és autója mindig a lehető legnagyobb biztonságban autózhasson.

Kapcsolatfelvétel

Az AutoBase Service Kft. az alábbi elérhetőségeken várja megkeresését.

Autószerelő műhely címe, nyitvatartása

2509 Esztergom, Puskás Tivadar utca 1.
Hétfőtől péntekig: 8:00 - 17:00

Telefonos, e-mailes elérhetőségeink

Telefonszám: +36 33 505 460
E-mail: service@autobase.hu